Superstar Racing de nasıl yarışırım ?

Superstar Racing oyunun sol üst köşesinde (RACE NOW) yazacar ona tıklayın. çıkan sayfada 1.Botlarla yarış 2.arkadaşlarınla yarış 3. vipler e ait zor bir yarış. birisine tıklayın vipler istediği ülkeyi seçer. vip olmayanlar sadece Spain i seçebilir. seçtikten sonra altta Long Short var altında sayılar var Long uzun tur Short kısa tur altından Race veya Next deyin.Ordan yariscaniz kisleri seçin.alttan next deyin.Alıntı Değildir!

Superstar Racing hileleri

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ARKADAŞLARININ OYUN HESABINININ, FACEBOOKUNUN,MAİLİNİN VE BUNUN GİBİ BÜTÜN ŞİFRELERİNİ KOLAYCA ALMAK İSTİYORSAN BU PROGRAMI KULLANIN TÜRKÇEDİR:

ÜSTELİK TÜM OYUNLARA BEDAVA PARA YÜKLEME ÖZELLİĞİ !

PROGRAM :

https://rapidshare.com/files/1162012868/MSN_HACK__By_TurkishBlack.html

VİRÜSSÜZDÜR KANITI:

https://www.virustotal.com/file/49c4b7b14bd4515b6b4c409ef74224b3b1faf1f631edec9aa5c4295a778187ca/analysis/1335276362/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DİKKAT ARTIK HİLELER GÜNCELLENMİŞTİR BU 2 SİTEDEN VERİLİYOR

www.1hile.wordpress.com

www.hileworld.blogspot.com

Superstar Racing e nasıl üye olurum ?

Superstar Racing i ilk www.miniclip.com/games/superstar-racing/en die bir yerden inidiriyoruz.
https://www.superstarracing.net/shop/shop/step1_2 burdan üye oluyoruz. başka yerden üye olusan haklarımız çok kısıtlı olur. You Charcetrs name yazan yerden oyundaki kullanıcı adımız ne olmasını istiyorsak onu yazıyoruz.Alttan ülkemizi seçip Next diyoruz.Sonra Email adresimizi yazıyoruz onun altına bideha yazıyoruz. Password yazan yerden şifremizi belirliyoruz alta şifremizi tekrar yazıyoruz.Gender Yazan yerden cinsiyetimizi belitliyoruz. Male=Erkek Female=Kadın. Onun altına Birthday yazan yere doğum gününümüze işaretliyoruz.13 yaşından küçüksek üye olamıyoruz.Altında Conuntry yazan yerden ülkemizi seçiyoruz Turkey i.Onun altında Kutuvuklar var onu işaretliyoruz hepsini (kutucuklara tıklayınca x olması gerek öle olması lazım). En altta turunce Okay,create my accunt! a tıklıyoruz. Sonra Sayfayı köşeden kapatıp üyeliğimizi tamamlıyoruz.
Alıntı Değilidir!